Trettonjazz med AG Combo

I alla våra paket på Trettonafton!

Trettonafton (5/1) med AG Combo
AG Combo är en trio bestående av tre rutinerade rävar. Repertoaren består mestadels av äldre jazz och melodisk mainstreamjazz, men bandet kan även leverera några covers vid behov och om andan faller på.
Trion består av följande musiker

Håkan Ekvall – saxofoner och klarinett. Håkan är som klippt och skuren för att spela saxofon, professionell musiker som bla i många år spelat fast med Gunhild Carling.
Martin Grane – klaviatur. Martin är en flyhänt pianist som aldrig trampar i klaveret utan håller fingrarna i styr på de svarta och vita. Har tidigare spelat på heltid, men har nu trappat ner till att jobba som arkitekt.
Alf Green – trummor och sång. Alf är en slagfärdig trummis som gärna tar ton i såväl svängiga jazzlåtar och likväl latinrytmer samt romantiska ballader.

Medlemmarna i trion har vitt skilda bakgrunder, men har spelat tillsammans 10-15 år och känner varandra väl i musiken vid det här laget.


Mat från kl 18.00. Musiken börjar kl 19.30

En festlig 3- rätters meny dukas upp

I alla våra paket denna afton utgår 5-rätters menyn och istället ingår en 3-rätters jazzmeny samt underhållning med AG Combo.
Paket från 1530 kr/person

Kom för kvällen:
3-rätters och underhållning med AG Combo , 645 kr/person
Underhållning med AG Combo, 200 kr/person