Jobba hos oss

Vår personal på Kiviks Hotell har ett stort ansvar i den dagliga verksamheten och i den framtida utvecklingen. Vi letar alltid efter motiverade, professionella och ambitiösa medarbetare som har stor passion för service och som är villiga att göra det där lilla extra för att överträffa gästernas förväntningar för en upplevelse på Kiviks Hotell.

Just nu söker vi

Receptionist 50 %- 75%

Vi söker en engagerad receptionist med flera års erfarenhet.
Förutom dagliga receptionssysslor behöver du ha goda erfarenheter av kassaredovisning, fakturering schemaläggning, offertskrivning, rapporter och även vara van vid att ta emot konferenser och hantera konferensbokningar.
Du ska ha god datavana och det är en stor fördel om du har erfarenhet av bokningssystemet Jupiter.
Du uttrycker dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift. Fler språk är en merit.
Naturligtvis är du stresstålig och strukturerad med god planeringsförmåga, du brinner för värdskap och service och är flexibel med förmåga att hålla många bollar i luften.
En glad och positiv attityd är extremt viktigt, så även att kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Om detta stämmer in på dig och du dessutom är en person som kan ta stort ansvar, gillar nya utmaningar, är lyhörd och får saker att hända – allt med ett leende på läpparna – då är det du som ska söka.
Skicka ditt CV och personliga brev till Lisbeth Linde: lisbeth@kivikshotell.se

 

Hotellet utvecklas ständigt och det kommer att finnas goda möjligheter att avancera och utveckla dina färdigheter.
Kiviks Hotell ägs och drivs privat av familjen Linde.
Om du vill arbeta med oss på Kiviks Hotell Konferens och Spa, tveka inte att skicka ditt CV och personliga brev till Lisbeth Linde: lisbeth@kivikshotell.se